Årets B&U Forestilling 2023

Den Blå Kuffert

Den Blå Kuffert er et brag af en gangsterhistorie - fyldt med skurke, helte og dansepiger. Den håbefulde unge pige, Stella Starlight kommer ude fra landet og drømmer om et job som sangerinde. Hun medbringer en blå kuffert, som hun har fået af sin far. Byens store gangsterboss, Luigi, er også hoteldirektør og ansætter Stella. Han mangler en blå kuffert - en kuffert med en hemmelig plan. Der er pludselig lidt for mange blå kufferter… Og en af dem indeholder en bombe…!

Billetter til offentlige forestillinger kan købes nu.
Skoleforestillinger er udsolgt.

Fakiren fra Bilbao

En fantastisk gyserkomedie for hele familien En halvt fordærvet fakir, et mølædt elghoved, en slesk bedemand, et par forbrydere og en kleptoman, er bare nogle af ingredienserne i den hæsblæsende, morsomme, uhyggeligt hyggelige Fakiren fra Bilbao. 

Tvillingerne Kamma og Tom flytter med deres mor til en lille by, hvor hun har fået nyt arbejde. Gennem den lokale ejendomsmægler bliver familien tilbudt at købe et gammelt, faldefærdigt hus billigt. Huset har stået tomt i årevis, og ligger øde i byens udkant lige op til den dystre kirkegård. Et rigtigt spøgelseshus og et vaskeægte håndværkertilbud. Ejendomsmægleren, den bizarre Hr. Moony, som også er byens bedemand, fortæller at huset har fået tilnavnet „Elgens Øje“, fordi et stort elghoved med kun ét øje engang hang i hall’en. Moony overtaler moderen til at købe huset, og da tvillingerne får færten af, at en berømt diamant måske ligger gemt i „Elgens Øje“, går den vilde skattejagt gennem det store, gamle hus...

Årets B&U Juleforestilling 2022

Klodsnissen

Jule-Musical af Jacob Kragh for hele familien - også de alleryngste..Bygger på H.C. Andersens Klods Hans, gendigtet som julestykke med nisser i rollerne. Prinsessen skal nå at blive gift før den 24. december - ellers aflyser hun simpelthen julen. Julen er hjerternes fest, og hvordan skal hun kunne holde ud at holde jul med en tom plads i sit hjerte. Hun er træt af at være single-nisse, træt af nisse-dating. Det er nu eller aldrig - og hun indkalder til endnu en frier-runde. Klodsnissens to brødre, Kloge-Åge og Hjerne-Jørgen, er overbeviste om, at de vinder prinsessen.

Skatteøen

15 MAND PÅ EN DØD MANDS KISTE 24. september 2022 havde vi premiere på Sebastians musical-klassiker, SKATTEØEN.
1000 tak for alle de skønne publikummer, der kom forbi og gjorde det til en helt speciel oplevelse at stå på scenen i Baltoppen LIVE

Vores plakat er tegnet af Sanne Ystrøm, der også var scenograf på forestillingen. Vores pressebilleder er taget af Linda Hansen.

VELKOMMEN TIL DET GAMLE ENGLAND - VELKOMMEN TIL DENNE GAMLE KRO

Spilleplan:

24. september - 8. oktober 2022


Jack the Ripper

Januar 2022 - i den lille biografsal i den gamle Baltoppen Bio

Vi befinder os i slumkvarteret Whitechapel i Englands hovedstad i udgangen af det 19. århundrede, hvor en række prostituerede kvinder én for én bliver slået ihjelpå

makaber vis af en ukendt gerningsmand… Frygten spreder sig blandt kvinderne i byen – hvem bliver det næste offer? Hvem er Jack the Ripper? Og hvad skal der til, for at han får stillet sin blodtørst?
KLIMAs voksenafdeling står på scenen i dette stykke omhandlende den nok mest kendte seriemorder i verden - Jack the Ripper. 


Spilleplan:
torsdag d. 17. marts 2022 kl. 19
fredag d. 18. marts 2022 kl. 19
lørdag d. 19. marts 2022 kl. 15 og 19