Årets B&U Juleforestilling 2022

Klodsnissen

Jule-Musical af Jacob Kragh for hele familien - også de alleryngste..Bygger på H.C. Andersens Klods Hans, gendigtet som julestykke med nisser i rollerne. Prinsessen skal nå at blive gift før den 24. december - ellers aflyser hun simpelthen julen. Julen er hjerternes fest, og hvordan skal hun kunne holde ud at holde jul med en tom plads i sit hjerte. Hun er træt af at være single-nisse, træt af nisse-dating. Det er nu eller aldrig - og hun indkalder til endnu en frier-runde. Klodsnissens to brødre, Kloge-Åge og Hjerne-Jørgen, er overbeviste om, at de vinder prinsessen.

Skatteøen

15 MAND PÅ EN DØD MANDS KISTE 24. september 2022 havde vi premiere på Sebastians musical-klassiker, SKATTEØEN.
1000 tak for alle de skønne publikummer, der kom forbi og gjorde det til en helt speciel oplevelse at stå på scenen i Baltoppen LIVE

Vores plakat er tegnet af Sanne Ystrøm, der også var scenograf på forestillingen. Vores pressebilleder er taget af Linda Hansen.

VELKOMMEN TIL DET GAMLE ENGLAND - VELKOMMEN TIL DENNE GAMLE KRO

Spilleplan:

24. september - 8. oktober 2022


Jack the Ripper

Januar 2022 - i den lille biografsal i den gamle Baltoppen Bio

Vi befinder os i slumkvarteret Whitechapel i Englands hovedstad i udgangen af det 19. århundrede, hvor en række prostituerede kvinder én for én bliver slået ihjelpå

makaber vis af en ukendt gerningsmand… Frygten spreder sig blandt kvinderne i byen – hvem bliver det næste offer? Hvem er Jack the Ripper? Og hvad skal der til, for at han får stillet sin blodtørst?
KLIMAs voksenafdeling står på scenen i dette stykke omhandlende den nok mest kendte seriemorder i verden - Jack the Ripper. 


Spilleplan:
torsdag d. 17. marts 2022 kl. 19
fredag d. 18. marts 2022 kl. 19
lørdag d. 19. marts 2022 kl. 15 og 19