Hvem er gal? (2014)

"Hvem er gal " er et samfundskritisk, humorfyldt og kontroversielt teaterstykke skrevet af Hanne Deleuran og handler om patienter samt behandlingen af disse, ulykkelige mennesker og om misbrug af magt.

Omdrejningspunktet i stykket er Rosengården, institut for sindslidende, hvor vi møder patienter i alle afskygninger; Folk med forfølgelsesvandvid, skizofrene, de deprimerede og dem der bare ikke føler de fejler noget, og derfor er havnet et helt forkert sted. Stedets overlæge er doktor Hornemann, der sammen med den unge nyansatte sygeplejerske frk. Lissie og den ældre mere modne oversygeplejerske frk. Frandsen styrer afdelingen. Det er dem der sætter dagsordenen for patienterne på Rosengården.

Det er blandt andet meningen at stykket skal tjene til, at gøre op med vore egne fordomme. Behandles de "tossede" sådan? Er personalet sådan? Er de "tossede" selv skyld i hvor de er havnet, eller er det i virkeligheden os som samfund, der har gjort dem gale?
Hvordan bliver man i det hele taget "gal"?

Stykket opføres af en lille skare fra voksenafdelingen fra Teatergruppen Klima med Mikkel Feldborg Kristensen bag roret som både instruktør og aktør på scenen. Det varer ca. 1½ time inkl. en pause hvor der er mulighed for at købe drikkelse i vores bar.

Vi spiller lørdag d. 29 marts kl 16 & 19 og igen søndag d. 30 marts kl. 16. Billetter købes via vores hjemmeside www.teatergruppenklima.dk fra fredag d. 28 februar og koster 60 kr.

  • Default
  • Title
load more hold SHIFT key to load all load all