Klokkeren fra Notre dame (2013)

 
Det er en smuk og ubarmhjertig kærlighedshistorie bygget over Victor Hugos roman om krøblingen Quasimodo, der af den strenge ærkediakon Frollo holdes indespærret som klokker i Notre Dame Kirke. Fra sin plads i tårnet betragter han livet nede på pladsen, hvor forberedelserne til Narrenes Fest er i gang. Quasimodo må ikke deltage for Frollo, der har fortalt ham, at almindelige mennesker vil gøre ham fortræd. Lokket af sin nysgerrighed beslutter han sig alligevel for at stige ned og deltage - med katastrofale følger.
Han møder den smukke sigøjnerpige, Esmeralda, som hjælper ham, da han kommer i vanskeligheder på markedet. Som tak beskytter han hende, da hun søger asyl i kirken, efter at Frollo har kastet sine øjne på hende. Esmeralda forelsker sig i Kaptajn Phøbus og der udspiller sig et kærlighedsdrama, hvor Esmeralda igen får brug for Quasimodos hjælp.
Musicalen er naturligvis krydret med Sebastians skønne musik.
På scenen stod 50 medvirkende fra 10-70 år der var omgivet af flotte kulisser, langt over 100 farverige kostumer, store korsange og danseoptrin. 
Forestilling blev overværet af Sebastian, som efterfølgende roste hele holdet for en flot og meget bevægende forestilling.
  • Default
  • Title
load more hold SHIFT key to load all load all