Privatlivsoplysninger

Fortegnelse over databehandling i Teatergruppen KLIMA

Data-ansvarlig:

Navn: Mette Balslev

Kontakt: penge (snabel-a) teatergruppenklima.dk

Formål:
Formålet med at indhente persondata i Teatergruppen KLIMA er for at kunne søge støtte gennem kommunen og dels som en del af medlemskabet i DATS (Danmarks Amatør Teater Sammenslutning) samt ift. Indkrævning af kontingent. Derudover bruges mailadresse og telefonnummer til oplysninger om foreningen.

Informationer:
For at være medlem skal foreningen have følgende informationer om medlemmet: Fulde navn, fødselsdato, adresse, mailadresse, telefonnummer.

Modtagere af informationer:
Den siddende bestyrelse vil have adgang til ovenstående informationer, der vil være opbevaret i Foreningsadministrator.dk. Der er lavet en samtykkeerklæring med Foreningsadministrator.dk. Derudover vil de relevante informationer sendes til Ballerup Kommune eller DATS ved ansøgninger eller registrering i paraplyorganisationen.

Tidsfrist for at slette oplysninger:
Ønskes et medlems oplysninger slettet i foreningen, skal et bestyrelsesmedlem kontaktes, hvorefter der vil gå omkring en uge til alle oplysninger skulle være slettet.

Foreningsadministrator.dk:
Foreningsadministrator.dk er et anerkendt program på internettet, der opbevarer informationer om medlemmer sikkert, hvor kun bestyrelsesmedlemmer i Teatergruppen KLIMA kan tilgå informationerne.

En udskrift af siden kan ske ved en generalforsamling, hvor medlemmer kan rette deres oplysninger, såfremt der er nogen ændringer. Derefter vil udskriften destrueres.