TABU (2019)

Spiller 3.-11. maj 2019 

TABU er en dramatisk, morsom og stærk forestilling om dagligdagens tabuer, og hvordan vi som mennesker forholder os til dem. Skal vi bare tie stille og holde dem for os selv, eller tør vi se hinanden i øjnene og tale sammen? Også om de ting, der gør ondt .

TABUs omdrejningspunkt er en medrivende, sjov og følelsesladet fortælling om en vennegruppe og deres indbyrdes relationer og problemer til og med hinanden.

Igennem de forskellige problemstillinger som karaktererne både hver for sig og sammen kæmper med, bliver publikum præsenteret for en lang række tabuer fra dagligdagen, og som tilskuer vil man derfor helt sikkert kunne identificere sig med mindst en eller flere af karaktererne og de situationer, de befinder sig i.

På scenen står 9 dygtige skuespillere fra KLIMAS voksenafdeling i alderen 20-34 år.

Instruktøren og idémanden bag det hele er Mikkel Feldborg, der selv har været med i KLIMA i 15 år, og som i samarbejde med tekstforfatter Martin Dan Rasmussen har udviklet og skrevet manuskriptet.

Tilsammen giver det en eftertænksom, tragisk, kærlig og underholdende forestilling om at leve med - og forholde sig til - både de tabuer der omhandler os selv, men også dem der angår vores kære.

- anbefalet fra 15 år og op