Vi øver på livet løs

Vi GLÆDER os sådan til efteråret, når vi ENDELIG kan komme til at vise jer alle vores anstrengelser for at få afsluttet Dina og Nikodemus' kamp mod Drakan. Vi øver på livet løs hver tirsdag - og nogle mødes endda oftere end som så. 

Vidste du, at du kan følge vores arbejde med Skammerens Datter 2 på facebook? 

Bare klik ind på https://www.facebook.com/SkammerensDatter2018/ og klik "Synes godt om", så bliver du jævnligt opdateret! 
I øjeblikket er vi ved at præsentere hovedrolle-indehaverne i "Skammerens Blå bog". 

Fordi vi er "happyyyy" i:D

Søndag d. 1. februar var en hård, men meget sjov dag! 

Alle KLIMAs medlemmer har i en længere periode kæmpet for at samle så mange penge som muligt sammen til vores "lille" Cyrano sparekasse, og i søndags kom der lidt tilbage til os igen. 

Læs mere

Hvem er gal?

1 weekendprøve, 2 torsdagsprøver og en generalprøve er alt der skiller det gale hold fra premieren. Billetsalget har været i gang i lidt over en uge, og plakater er blevet hængt op i Ballerup gågade, Ballerup centeret, striben og Skovlunde centeret. :)

Læs mere

9 måneders ventetid med termin på lørdag

Så er det i aften.. Så er det i aften, at vi pakker Klima sammen og flytter i Baltoppen. Hvor bliver det vildt og skørt og dejligt – 9 måneders ventetid – og vi er klar til at barsle med det skønneste stykke, som jeg kun har én ting at udsætte noget på.. At jeg ikke selv kan se det live.

Læs mere

Instruktøren gør status #2

Det er nu 18. år i træk, at jeg sidder her med sommerfugle i maven og er næsten lige så spændt som til den første læseprøve på en musical. Og hvad er det så, der gør dagen i dag så anderledes og spændende?

Læs mere

Godt på vej med "Stuepigerne"

Ideen til “Stuepigerne” fik jeg allerede sidste år i Baltoppen, da vi var midt i succesen med Sebastians “Klokkeren fra Notre Dame”. Arbejdet med aktørerne havde været meget anderledes end tidligere, da “Klokkeren” er en musical med stærke og intenser følelser og kontraster. Jeg fik blod på tanden og ville gerne udforske mere af den side af teatret, hvor det sceniske ikke kan pakkes ind i musik, sang og dans. 
 
Fælles for de tre kvinder, som I skal møde i “Stuepigerne” er, at de brød mange grænser og udviklede deres skuespiltalent meget sidste år under "Klokkeren". Derfor fandt jeg det interessant at udfordre dem yderligere med denne forestilling. 
Det er tre meget dygtige damer. De er modige, de søger udfordringerne og i dette tætte samspil med mig som instruktør, udvikler de sig endnu mere. Vi er nærmest alle sammen forpustede efter en prøveaften, fordi deres skuespil netop er så intenst og grænsesøgende og mig på den anden side, der presser dem til nærvær både fysisk og psykisk....

Læs mere

Sikke nogle fantastiske dage!

Idag er det mandag og vi har holdt en velfortjent fridag fra Klokkeren fra Notre Dame. Mange af os har været på arbejde, men de fleste vil nok give mig ret i, at det har været svært at få udrettet noget fornuftigt -  Hovedet har nemlig været fuld af tanker om Klokkeren.

Læs mere

Turen går til Langeland

Fredag eftermiddag mødtes Klimamedlemmer, store som små, for at pakke bussen og gøre klar til årets weekendtur, som denne gang gik til Langeland.  Busturen var en smule længere end vi har været vant til, men med slikposer, store forventninger og vaske ægte klima-hygge, var vi godt på vej til Hou Skole på Langeland.

Læs mere

B&U'erne på tur!

Ihhhh, så blev det endelig søndag, dagen hvor vi skulle i dyrehaven.
Vi mødtes på Ballerup st. kl. 10, og så var vi på vej. Vi startede med at finde en herlig plet, og så slog vi lejer, som kun klima kan slå lejer.

Læs mere